/>

Liikuteltava sauna - mistä kaikki alkoi?

Taustalla vakavarainen kotimainen perheyritys, Salvos Finland Oy

Saunavaunut.fi kasvaa nopeasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin - kiitos asiakkaiden ja hyvien tuotteiden. Osana Salvos Finland Oy:n liiketoimintaa liikuteltavat sauna-, mökki- ja tulisteluvaunut sekä kylpykeskukset saadaan entistäkin nopeammin niin kasvaville kotimaan markkinoille kuin vientiinkin. Valmistamme tuotteet kustannustehokkaasti - sarjatuotantona sisätiloissa, säältä suojassa. Hirsirakentamiseen erikoistuneen vakavaraisen perheyhtiön, Salvos Finland Oy:n, tuotanto toimii Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä ja yhtiön palveluksessa on yli 50 henkilöä. Lisätietoa Salvoksesta osoitteessa salvos.fi Yhtiöllä on myös nopeasti kasvava verkkokauppa pihatukku.fi

Saunavaunut.fi valmistaa liikuteltavat saunat ja Kylpykeskukset, jotka kulkevat kätevästi tien päällä ja joihin ei rakennus- tai liikennelupia vaadita. Mutta mistä kaikki alkoi? Tutustu saunavaunujen tarinaan tai ota yhteyttä meihin!

Season storen ja liikuteltavien saunojen tarina alkoi monenlaisista tarpeista. Tavoitteenamme olikin luoda vaunut, jotka täyttäisivät seuraavat vaatimukset:

  • Kosteat ja pehmeät löylyt
  • Tieliikennekelpoinen
  • Ei tarvetta katsastaa
  • Ei vaadi rakennuslupaa
  • Moderni ja kestävä
  • Tietysti kotimainen
  • Ja komiakin vielä pitäisi olla!

Saunavaunut eivät vaadi katsastusta

Saunavaunut.fi suunnitteli ja toteutti itse liikuteltavat saunat, jotka eivät katsastusta kaipaa - ja ilmeisesti vieläpä hyvin, sillä tuotteet ovat varsin kysyttyjä. Suosituin mallimme on eristämätön saunavaunu, Mini Luxus, jossa onkin parhaat löylyt kelillä kuin kelillä. Liity sinäkin onnellisten saunojien joukkoon, tutustu tarkemmin ja tilaa jo tänään!

Suosittele meitä